01May

Smart-sexy

concluzii dintr-un escape room

Smart-sexy

Analizam persoanele care au dat like paginii Misterium Escape Room și mi-am validat, din nou, un adevăr care poate încă nu și-a făcut răspicat prezența: peste 60% din cei care dau like sunt femei, iar asta în contextul în care 54% din conturile de facebook aparțin sexului tare.

Sunt femei cu vârsta între 20-35 de ani, acele femei care încep să se bucure de viață, să nu-și mai facă griji că nu au o familie a lor, să oscileze la extrem între te iubesc și du-te dracului, între a înfia sau a avea un copil al lor, între a lua umbreala sau a merge desculțe prin ploaie, care râd firesc și știu să fie naturale și să evadeze dintr-o lume definită încă de prejudecăți patriarhale.

Dacă lumea evoluează, o face prin ele. Ele recunosc nevoia unei îmbrățișări, chiar dacă pot oferi mai multă susținere decât au nevoie să primească. Stau întotdeauna pe propriile picioare mai drept și mai frumos decât majoritatea bărbaților din preajma lor. Depășesc un obstacol cu grația unei balerine în locul căreia sexul tare ar pune încordare, frustrare, renunțare ș.a.

Ele nu spun nu situațiilor noi, ele evoluează și înfloresc indiferent de anotimp, sunt mai puternice decât lasă se întrevadă o gleznă subțire sau încheietura fină a unei mâinii. Ele nu vin dinspre real cel mai adesea, ci dinspre uman, însă există doar uman, realul e o subspecie care distorsionează uneori percepțiile. Dacă îmi este ușor să le înțeleg? Nici măcar nu am pretenția, pentru că proiecția mea e logică, masculină (și insuficient argumentată sau structurată aici). Dar aș paria oricând pe ele și oricând râsul lor poate salva cea mai proastă zi.

Și uneori mi se pare hilar, un tip a cărei prietenă găsește rezolvarea unui joc de inteligență în escape room-urile noastre, nici măcar nu încearcă codul pe care îl spune corect după câteva minute și e nevoit după 10 minute să accepte adevărul - tipa de lângă el a fost mai smart. Și da, era și sexy.

Posted in Smart sexy

Leave a comment

You are commenting as guest.

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

ADRESA

Strada Ion C. Filitti Nr. 6 Etaj. 4, Ap. 14, interfon 14
Proximitate: Centrul Vechi, Piața Natiunile Unite
Telefon: +40  731 706 704
 
 facebook