DESPRE NOI


Ți-am pregătit provocări care te vor face să îți dorești prieteni noi sau nepoți cărora să le povestești. Chiar dacă nu te putem ajuta să oprești timpul în loc (îți vei dori!), îți oferim fiecare secundă, emoție, îți oferim o stare care dă dependență. Vino și descoperă secretele fiecărei camere, sparge monotonia, lasă adrenalina în sânge, refuză cotidianul. Faci față?

 

 

logo

Misterium 52

rezerva

DESPRE JOC

Tu spui DA minții tale?

Trebuie să rezolvi prin logică, atenție și creativitate de puzzle-uri care te vor conduce, puțin câte puțin, la o soluție a acestui labirint cerebral. Această soluție presupune evadarea în 60 de minute dintr-o cameră în care ești închis.

Dar nu e vorba doar de evadarea din cameră, e vorba de evadarea din rutină, din starea de atrofierea a gândirii într-o lume pe fast forward, în care cititul unei cărți e înlocuit cu privitul la televizor.

Noi spunem NU acestui stil de viață și te invităm la un ceai sau cafea, unde poți încerca varii alte jocuri de inteligență (clasicele go sau șah, dar și altele) cât astepți să intri și să rezolvi misterele din cameră. Și dacă probele din Evolution sau Matrix sunt prea grele și nu reușești, inteligența tot este rasfățată.

Pentru că oamenii pot evolua ca intelect, pentru ca atenția, creativitatea și intuiția se dezvoltă! Singura problemă este că emisferele cerebrale nu dor (ca dinții, de exemplu) dacă nu le îngrijești.
Vă așteptăm pentru o experiență de neuitat, plină de suspans, adrenalină, intrigă și mister. Vă invităm într-un loc în care imaginația devine realitate, unde tu ești erou, autorul poveștii sau tu însuți pur și simplu!


Book an appointment with Misterium using SetMore

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

 

logo

Misterium 52

rezerva

ADRESA

Strada Ion C. Filitti Nr. 6 Etaj. 4, Ap. 14, interfon 14
Proximitate: Centrul Vechi, Piața Natiunile Unite
Telefon: +40  731 706 704
 
 facebook