Escape the Matrix

Matrix a apărut din ideea că aparențele sunt întotdeauna încărcate de semnificație, că orice realitate ascunde mistere profunde sau alte realități, iar adevărul e ἀλήθεια, starea de neascundere cucerită prin luptă.

Dacă alegi pastila greșit, te întorci la realitatea cotidiană, unde totul pare ok, unde lucrurile sunt călduțe și unde uiți că, de fapt, “there is no spoon”. Uitarea aceasta anulează minunea care face lingura să se îndoaie.

Știința pare si ea să confirme imposibilul – găurile negre au entropie, teoria hologramei deschide perspective greu de imaginat, iar un dispozitiv emițător pe cap și un receptor pe o mașinuță poate face prin puterea imaginației ca acea mașină să se miște. Iar acestea sunt doar câteva exemple.

Matrix e provocarea pentru puterea minții care întelege, depășeste realitatea și o controleaza după bunul plac. Dacă-l întelegi, matrix-ul nu îți poate interzice nimic: să zbori, să readuci la viață, să transformi obstacolele în rampe de lansare. Pentru că nu exista obstacole decât în propria minte, pentru că limitele le setăm singuri. Pentru că numărul neuronilor îl întrece pe cel al corpurilor care există în univers.

Vino și testează o alta realitate! Ai curajul de a fi The Chosen One!

Book an appointment with Misterium using SetMore

  

 

 

 

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

ADRESA

Strada Ion C. Filitti Nr. 6 Etaj. 4, Ap. 14, interfon 14
Proximitate: Centrul Vechi, Piața Natiunile Unite
Telefon: +40  731 706 704
 
 facebook