Intrebari frecvente

 

Am nevoie de programare?

Da, aveți nevoie de programare pentru a putea încerca jocul de escape room. E etic ca anularea unei programări, cât și întârzierile să fie anunțate.

Cum pot face o rezervare?

Rezervările se pot face online (secțiunea rezervări de pe site sau de pe contul de Facebook secțiunea rezervă acum) sau la numărul de telefon 0731 706 704.

Care sunt condițiile de participare?

Nu există limită maximă sau minimă de vârstă, însă copiii sub 14 ani trebuie însoțiți de o persoană adultă. Refuzăm indecența, distrugerea bunurilor, ebrietatea, drogurile.

Cum pot face plata?

Se acceptă doar plata cash, înainte de începerea jocului. Prețurile sunt afișate la secțiunea prețuri. Urmăriți și discount-urile.

Trebuie să înțeleg limba română pentru a putea juca?

Nu. Jocul este disponibil și poate fi încercat de orice persoană care înțelege limba română sau engleză. E suficient să specificați una din cele două limbi. So what are you waiting for?

Trebuie să iau ceva cu mine?

Da. E obligatorie prezența prietenilor și a bunei dispoziții. Jocul presupune dezlegarea puzzle-urilor și deslușirea provocărilor cu ajutorul logicii, intuiției, atenției. Doar de acestea trei ai nevoie.

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
Ce se întamplă dacă nu pot evada Și Vreau Să ies?

Nu îți face griji, un membru al echipei noastre urmărește evoluția voastră pe camerele video amplasate în cameră, poate ajuta în joc și poate interveni în cazul în care este nevoie sau se solicită.

Ce nu am voie să fac?

Este interzisă înregistrare foto și/sau video, fără acord prealabil. Este interzisă folosirea mușchilor în locul creierului.

Putem încerca din nou camerele dacă nu am reușit să evadăm?

La finele jocului, se prezintă rezolvarea tuturor provocărilor - dacă nu suntem solicitați să nu o facem. Nu recomandăm aceiași cameră, ci mai degrabă o alta.

Contează timpul în care reușim să evadăm?

Da. Realizăm un Hall of Fame , în care intră cele mai rapide 5 evadări. Pentru cei care intră în Hall of Fame vom avea surprize pe care nu le divulgăm încă. Iar dacă nu reușești, vei păstra o amintire a uneri stări greu comparabilă cu altceva. 

Se pot organiza escape room-uri personalizate?

De ce nu?! E ziua ta, dorești să faci o surpiză cuiva, este posibil să personalizăm un escape room. Toate aceste lucruri le putem discuta într-o întâlnire.

ADRESA

Strada Ion C. Filitti Nr. 6 Etaj. 4, Ap. 14, interfon 14
Proximitate: Centrul Vechi, Piața Natiunile Unite
Telefon: +40  731 706 704
 
 facebook